• Waalhaven Z.z. 12H 3088HH, Rotterdam
 • +31(10) 892 8517
 • Toonaangevende

  Van opslag en logistiek

 • gewaarmerkt

  ISO 9001:2009

 • Toonaangevende

  Van opslag en logistiek

 • gewaarmerkt

  ISO 9001:2009

duurzaamheid

duurzaamheid

De bescherming van het milieu maakt geen deel uit van de B.V.-marketingstrategie van Transvecto, maar is de uitkomst van de manier van zakendoen van de logistieke afhandelaar. Oltex B.V. gebruikt zorgvuldig de kortste routes, de behandeling van middelen en efficiënte processen in al zijn zakelijke gebieden. Dit maakt het voor ons mogelijk om te voldoen aan de eisen van onze klanten, lagere kosten en een deel te spelen in een consistente en regelmatige bescherming van het milieu.

Oltex B.V. is voortdurend bezig met onderzoek naar betere logistieke oplossingen door lege runs te vermijden, vervoerswijzen op een intelligente manier te verbinden, bestaande faciliteiten volledig te benutten en milieuvriendelijke transportmiddelen te gebruiken, omdat alle logistieke activiteiten en het type transport energie vereisen. Hier is meer bekend over onze vitale functies bij de bescherming van het milieu, hoe onze logistieke concepten worden ondersteund en hoe Oltex B.V. de klant ondersteunt bij het behouden van zijn producten.

Contractlogistiek

Allemaal Onze nieuwe bouwconstructies zijn gecertificeerd volgens de normen van de Nederlandse Bouwraad, omdat Oltex B.V. het belang kent van duurzaamheid bij het bouwen van zijn nieuwe logistieke magazijnen. Dit vertolkt het grote belang van het verhogen van onze energie-efficiëntieniveaus nog voor de start van het operationele bedrijf. Efficiënte processen, korte afstanden en de nieuwste technologie worden geacht het energieverbruik tijdens operaties te verminderen. Oltex B.V. werkt met energiezuinige apparatuur.

Met waardering voor het berekenen van de uitstoot van waterwegen, hebben we het transport van goederen over zee als het meest milieuvriendelijke vervoermiddel beschouwd. Oltex B.V. is een toonaangevende leverancier van vaarwegdiensten en biedt uitgebreide transportdiensten met lage emissie langs de Europese en internationale waterwegen. Oltex B.V. is professioneel actief in het terugdringen van reistijden, door de opzettelijke verschuiving van verkeer naar de waterwegen, verlicht de milieudruk en verhoogt de doorvoer op hetzelfde moment.