• Waalhaven Z.z. 12H 3088HH, Rotterdam
 • +31(10) 892 8517
 • Toonaangevende

  Van opslag en logistiek

 • gewaarmerkt

  ISO 9001:2009

 • Toonaangevende

  Van opslag en logistiek

 • gewaarmerkt

  ISO 9001:2009

Speciale lading

Speciale lading

Het transporteren van Special Cargo vereist de meeste expertise in de markt. We hebben deze ervaring opgedaan gedurende decennia van het transporteren van alle soorten ladingen, inclusief grote / zware, gekoelde en gevaarlijke ladingen.

Oltex B.V.-teams staan gedurende de gehele logistieke procedure in contact met onze klanten, vanaf het ontwerpproces, om ervoor te zorgen dat het gefabriceerde onderdeel kan worden verzonden op een containerschip, door de planning en uitvoering van het feitelijke verzendproces, totdat de vracht arriveert veilig op zijn bestemming. Voor elke zending werken een reeks experts - projectmanagers, scheepsbemanningen, specialisten in transport over land, landmeters en meer - samen om de klus op de best mogelijke manier af te handelen. Optimale behandeling van uw lading heeft onze hoogste prioriteit..

Het groeiende wereldwijde netwerk van lijnen en diensten van Oltex B.V., gecombineerd met een uitgebreid regionaal feedersysteem, stelt u in staat uw lading overal ter wereld en op tijd te verzenden. We houden een constante, wereldwijde stroom van speciale apparatuur (vlakke containers en open tops). Onze vloot is jong en we investeren veel in onderhoud om ervoor te zorgen dat de prestaties van onze apparatuur op zijn hoogtepunt zijn.

Hoewel onze marketingvertegenwoordigers u persoonlijk zullen bijstaan, informatie verstrekken en speciale verzoeken beantwoorden die specifiek zijn voor uw zending, houden onze marineofficieren die een speciale training volgen, een deskundige blik op uw zending tijdens de zeereis. We streven naar volledige transparantie, in volledige coördinatie met u, onze klant. We genieten van langdurige verbintenissen met veel van onze klanten, die samenwerken om het logistieke proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.