• Waalhaven Z.z. 12H 3088HH, Rotterdam
 • +31(10) 892 8517
 • Toonaangevende

  Van opslag en logistiek

 • gewaarmerkt

  ISO 9001:2009

 • Toonaangevende

  Van opslag en logistiek

 • gewaarmerkt

  ISO 9001:2009

Zeevracht

Zeevracht

Zeevervoer biedt veilige en grootschalige vrachtbezorging op lange afstanden binnen een brede geografie van transport, zeevracht combineert lage transportkosten en de mogelijkheid om de verschillende soorten goederen te verzenden (stukgoed, temperatuurgecontroleerde en gevaarlijke goederen, groot en zwaar vracht etc.). Dankzij de aanzienlijke capaciteit van het schip is het zeevervoer de meest geschikte manier van vervoer voor de levering van grote hoeveelheden goederen in het intercontinentale vervoer. We bieden een volledig pakket van vrachtvervoersdiensten en wereldwijde transportdiensten om aan de meest veeleisende verzendvereisten te voldoen. Wat de bestemming ook is, wij bezorgen uw vracht op tijd en tegen gunstige tarieven - over de grenzen, over continenten en over de hele wereld. Wij zijn geen reders, maar het eCargoWorld-team werkt nauw samen met een uitgebreid portfolio van wereldwijde en lokale luchtvaartmaatschappijen om u de beste oplossingen te bieden. Gebruik onze one-stop web-oplossing 24/7 om zeevrachttarieven te berekenen, verzendingen te creëren, uw vracht te volgen en toegang te krijgen tot een volledig overzicht van leveringsdetails wereldwijd.

Om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten hebben we de eCargoWorld-afdeling opgericht om one-stop-oplossingen voor zeevrachtservices vanuit Azië (China, Hongkong, Taiwan (R.O.C.) enz.) Te bieden, wat ons in staat stelt om snelheid en flexibiliteit aan te bieden tegen gunstige tarieven. We breiden onze partnerschappen met internationale en lokale luchtvaartmaatschappijen voortdurend uit om een volledig pakket van belangrijkste en waardetoevoegende servicemogelijkheden wereldwijd aan te bieden.

We hebben group-age service en cross-dockingfaciliteiten in Rotterdam voor import- en exportconsolidatie. Onze ervaren medewerkers streven naar uitstekende prestaties bij het leveren van diensten voor alle soorten vaartuigen. We faciliteren de introductie van moderne technologieën om te innoveren en te reageren op de veranderende eisen van de markt en het milieu. We zorgen voor de duurzaamheid van onze kernbeslissingen en -operaties, waardoor we relevant blijven voor de maatschappij en continue handelsstromen mogelijk maken.

We zijn momenteel gevestigd in de grootste haven van Nederland (Rotterdam) en onderzoeken alle mogelijkheden om onze klanten de meest effectieve toeleveringsketen te bieden. We bieden oplossingen voor elk aspect van de supply chain, inclusief plan, source make en deliver. Het goed opgeleide personeel van Oltex B.V. .. faciliteert de naadloze uitvoering van onze zeevracht, logistiek en luchtvrachtservices.

Oltex B.V. is goed uitgerust om douane-inklaring, handel in goederenvervoer, invoer van diepzeevissen en uitstel van invoerrechten, indien nodig, af te handelen. We hebben een volledige selectie en parallelle bewerking uitgevoerd om Nederland verder te leveren. We hebben meer dan een containerlift in ons Rotterdamse depot.