• Waalhaven Z.z. 12H 3088HH, Rotterdam
 • +31(10) 892 8517
 • Toonaangevende

  Van opslag en logistiek

 • gewaarmerkt

  ISO 9001:2009

 • Toonaangevende

  Van opslag en logistiek

 • gewaarmerkt

  ISO 9001:2009

Multimodaal vervoer

Multimodaal vervoer

Oltex B.V. biedt multimodale diensten voor het verzenden van alle soorten vrachten, waaronder niet-normale en zware liften, evenals verschillende soorten containers door verschillende vervoerswijzen.

De coördinatie van betrokken transportvoertuigen vanuit het ene centrum is een kenmerkend kenmerk van het multimodale transport. Daarbij wordt het proces van goederenbezorging geoptimaliseerd ten koste van de volgende omstandigheden: specifiek karakter en de lengte van de route, de aard en het volume van de goederen, speciale vereisten voor het transport van goederen, de vervulling van douane- en borderlineformaliteiten.

Internationale multimodale levering van ladingen vereist overeengekomen werk van alle elementen van een transportsysteem. Het vertegenwoordigt ook een complexe logistieke taak die alleen kan worden opgelost door de zeer bekwame specialisten. Anders bestaat er een risico op tijd- en vrachtverlies dat resulteert in de verloren inkomsten voor de geadresseerde, een daling van de reputatie in de ogen van de klant en als gevolg daarvan een weigering om verder te werken. Internationale zendingen zijn een activiteitsdomein waar men vooral waarde hecht aan het vermogen om hoge efficiëntie en kwaliteit aan het licht te brengen bij het nakomen van zijn verplichtingen. Veel dingen en soms zelfs het hele bedrijf van onze klanten zijn afhankelijk van tijdige en veilige levering.

Onze specialisten op het gebied van intermodale diensten ontwerpen en beheren binnenlandse ketens voor weg- en spoorvervoer, met ingebouwde best practices. Oplossingen die flexibiliteit en betrouwbare doorlooptijden bieden, samen met een aanzienlijk lagere ecologische voetafdruk. En we werken over de grenzen heen, met alle ondersteunende diensten die u van een marktleider zou verwachten, van douanehuisbemiddeling tot cross-docking, consolidatie, de-consolidatie en reverse logistics.

Transittijden voor multimodaal vervoer vallen tussen normale lucht- en zeevrachten op dezelfde baan, met een tijdsbesparing tot 50 procent ten opzichte van een oceaantransit. Selecteer Aziatische routes fungeren als capaciteitsbuffers en bieden transittijden vergelijkbaar met luchtdoorvoer, maar presteren veel beter dankzij de beschikbaarheid van de ruimte.

In de praktijk vereist de individuele inschatting van de manieren en levertijd veel tijd en moeite. Daarmee wordt het exacte resultaat niet altijd bereikt. Daarom is de beste beslissing om professionals aan te spreken die gespecialiseerd zijn in dit soort transport (met andere woorden, richt u tot ons). We zijn altijd in staat verschillende waardige routemogelijkheden te bieden voor de implementatie van het specifieke project met de voordelen en nadelen van elke variant.