• Waalhaven Z.z. 12H 3088HH, Rotterdam
 • +31(10) 892 8517
 • Toonaangevende

  Van opslag en logistiek

 • gewaarmerkt

  ISO 9001:2009

 • Toonaangevende

  Van opslag en logistiek

 • gewaarmerkt

  ISO 9001:2009

Hseq

About Img

Gezondheid & Veiligheid

Ons beleid van Transvecto B.V. is een intentieverklaring: een reeks overtuigingen, normen en acties gericht op het bereiken van niveaus van persoonlijke en ecologische veiligheid van wereldklasse.

Oltex B.V. handhaaft de hoogste veiligheidsnormen die geschikt zijn voor zijn type bedrijf. Het hanteren van grote hoeveelheden oliën en vetten vereist een schone en veilige werkomgeving en veilige werkmethoden.

We streven voortdurend naar het hoogste niveau van prestaties op het gebied van gezondheid en veiligheid in alle aspecten van ons bedrijf en onze activiteiten. Deze maatschappelijke verantwoordelijkheid weerspiegelt onze kerninspanning om veiligheid boven alles te stellen. Om prestaties van wereldklasse te bereiken, promoten we oplossingen die het risico minimaliseren en zorgen voor de veiligheid en gezondheid van onze werknemers en de gemeenschappen die we bedienen. We beschouwen veiligheid als een fundamentele verantwoordelijkheid en de hoogste prioriteit van elke persoon die in dienst is van ons bedrijf; Wij leiden, trainen en rusten medewerkers uit om te anticiperen op gevaren en risico's om verwondingen en ongelukken te voorkomen.

Award Img
award

Award winnende

We investeren in infrastructuur met als doel het voorkomen van schade aan mensen en onze.

engineer

Gecertificeerde technici

We ontwerpen en bieden training en ondersteuning, waardoor elke terminal wordt beheerd door.

quality

kwaliteitsdiensten

We voldoen minimaal aan alle toepasselijke lokale voorschriften,Oltex B.V.

modern equip

Moderne apparatuur

We promoten goede HSE-praktijken als fundamenteel onderdeel van werkgelegenheid op onze sites.

Kwaliteit

Het Oltex B.V. Managementsysteem is gecertificeerd voor naleving van de internationale normen OHSAS 18001: 2007 en ISO 14001: 2004. Het certificaat werd voor het eerst erkend als conform op 5 mei 2018. Het certificaat werd uitgegeven door een internationaal certificeringscentrum, Bureau Veritas Certification (BVQI). Het wordt uitgegeven voor drie jaar en bepaalt verplichte jaarlijkse wettelijke controles. Van 4 maart tot en met 26 april 2018 controleerde BVQI de HSE IMS op overeenstemming met de internationale ISO 14001- en OHSAS 18001-normen. De onafhankelijke auditbevindingen bevestigden dat het HSE IMS succesvol is, voldoet aan internationale normen en continu verbetert.

 • 230 +Gecertificeerde ingenieurs
 • 50 +Award winnende boerderij
 • 1400 +Wereldwijd tevreden klanten
 • 170 +Total Project Running