• Waalhaven Z.z. 12H 3088HH, Rotterdam
 • +31(10) 892 8517
 • Toonaangevende

  Van opslag en logistiek

 • gewaarmerkt

  ISO 9001:2009

 • Toonaangevende

  Van opslag en logistiek

 • gewaarmerkt

  ISO 9001:2009

Engineering industrie

Engineering industrie

Oltex B.V. biedt transportoplossingen voor zware en lichtgewicht zendingen en componenten uit industriële complexen met professionele bediening. Wij zorgen voor het leveren van een efficiënt concept voor uw productieproces, door uw documentlogistiek te ondersteunen en te assisteren bij het inklaren van uw overzeese zendingen. We leveren ook individuele diensten of een vast tijdschema voor de verdeling van uw stukgoed.

Op maat gemaakte concepten worden geïntroduceerd en ontwikkeld door ons goed opgeleide en professionele projectlogistieke personeel voor lokale en buitenlandse zendingen van heavy-duty items. Wij zullen uw project behandelen met meerdere modale diensten die bestaan uit de vrachtwagen, rails en zeeschepen / binnenschepen. We zullen een van onze ervaren en professionele medewerkers aanstellen voor uw logistieke keten, die altijd beschikbaar zijn voor een breed scala aan bedrijfseenheden en partners. We richten ons op het leveren van efficiëntie in termen van kosten in de tijd en het gebruik van duurzame transportoplossingen. Wij kunnen uw inklaring en complete projectdocumentatie verstrekken en verder helpen bij het plannen, ontwerpen en tekenen van projecten.

Wij beschikken over de juiste en juiste uitrusting voor het vervoer van gevaarlijke goederen en slaan uw goederen op. We leveren ook supplies aan uw productielijn met just-in-time, bieden geplande services met vaste vertrektijden en charterdiensten. We garanderen ook leveringen en verwijderingsservices voor uw productieprocessen en consolideren verzending op strategische hubs.