• Waalhaven Z.z. 12H 3088HH, Rotterdam
 • +31(10) 892 8517
 • Toonaangevende

  Van opslag en logistiek

 • gewaarmerkt

  ISO 9001:2009

 • Toonaangevende

  Van opslag en logistiek

 • gewaarmerkt

  ISO 9001:2009

Core Principles

Kernprincipes

De principes van integriteit, eerlijkheid, respect voor mensen en reputatie zijn de grondbeginselen waarop Oltex B.V. is opgericht. Het vertrouwen van de gemeenschappen waarin we actief zijn en het vertrouwen van degenen met wie we omgaan, is een essentiële troef die cruciaal is voor het succes en de voortdurende groei van ons bedrijf. De autoriteit van Oltex B.V. voldoet aan het fundamentele principe van de beleidsverklaring van het bedrijf en de praktische kennis van onze medewerkers is cruciaal voor het gedrag van onze onderneming.

Onze bedrijfsgedragscode vat samen hoe de fundamentele principes worden toegepast in alle activiteiten of services bij onze klanten. Meer gedetailleerde richtsnoeren worden uiteengezet in afzonderlijke verklaringen over werkgelegenheid, gezondheid en veiligheid, milieu, gemeenschapsaangelegenheden en naleving. De vacatures binnen ons bedrijf trekken personeel aan met een hoge kwalificatie en expertise, die bijdragen aan uitzonderlijke groei en klanttevredenheid. Om een snelle groei in de industrie te ondersteunen, richten we ons op specifieke diensten en klantendivisie, om de effectieve respons van onze gedecentraliseerde operationele eenheden op de behoeften van de klant mogelijk te maken. De mogelijkheden binnen ons snelgroeiende bedrijf trekken personeel van het hoogste niveau aan, die op haar beurt bijdragen aan uitzonderlijke groei en klanttevredenheid.

Klanten

Onze professionele en hooggekwalificeerde medewerkers staan garant voor onze dienstverlening van hoge kwaliteit. Onze klantenbehoeften vormen de kern van alles wat we doen, door eersteklas service te bieden. Dit alles kon niet worden bereikt zonder de medewerking van onze zeer gemotiveerde medewerkers.

We kunnen onze klanten hoogwaardige producten en diensten aanbieden tegen aantrekkelijke tarieven, door efficiënt kapitaal te gebruiken. Bloeiende winsten zijn essentieel voor bedrijfsinnovatie en groei. We investeren zwaar en voortdurend in ontwikkeling, technologie, onderzoek en training om onze eeuwige positie te behouden.

De toewijding van onze medewerkers bij het bereiken van de hoogste normen, gecombineerd met kwaliteitsborgingssystemen zorgt ervoor dat aan onze hoge eisen wordt voldaan. Zeer goede producten en diensten zijn van vitaal belang voor de klanttevredenheid.