• Waalhaven Z.z. 12H 3088HH, Rotterdam
 • +31(10) 892 8517
 • Toonaangevende

  Van opslag en logistiek

 • gewaarmerkt

  ISO 9001:2009

 • Toonaangevende

  Van opslag en logistiek

 • gewaarmerkt

  ISO 9001:2009

Auto industrie

Auto industrie

Oltex B.V. is een betrokken en betrouwbare partner voor de grootste leverancier en producent van toonaangevende voertuigen ter wereld. Ons team van professionals in de toeleveringsketen in de automobielsector wordt wereldwijd erkend in hun aanpak bij het aanpakken van de meest veeleisende leveringsuitdagingen in een dergelijk complex industriesegment. We zijn strategisch geïnteresseerd in de wereldwijde automotive-markt en werken samen met veel belangrijke autoleveranciers in de sector. We hebben de afgelopen decennia een solide relatie opgebouwd met verschillende klanten, wat het resultaat is van onze langetermijnpartnerships.

Ze hebben het cruciale vermogen om gebruik te maken van verschillende transportmodi en brengen expertise en behendigheid met zich mee voor de distributie van goederen over de internationale grenzen heen. Als een toonaangevende 3PL-serviceprovider met kantoren in 13 landen, bieden we geïntegreerde end-to-end-oplossingen voor onze klanten. Deskundigheid in het beheer van de distributie van goederen over de internationale grenzen en operationele betrouwbaarheid is een essentiële vereiste in de toeleveringsketens van vandaag de dag.

                  

Tegenwoordig is de productie in de wereldwijde auto-industrie even efficiënt als de supply chain die de beweging van inkomende onderdelen ondersteunt. Onze expertise is goed erkend in het behalen van strakke deadlines voor het leveren van een duurzaam en competitief voordeel voor de marktleiders. Onze diepgaande sectorkennis wordt ook gewaardeerd in het beheer van de stroom en zichtbaarheid van componenten en subassemblages van leveranciers tot assemblagebedrijven van Original Equipment Manufacturers (OEM) in een Just-In-Time (JIT) -omgeving.