• Waalhaven Z.z. 12H 3088HH, Rotterdam
 • +31(10) 892 8517
 • Toonaangevende

  Van opslag en logistiek

 • gewaarmerkt

  ISO 9001:2009

 • Toonaangevende

  Van opslag en logistiek

 • gewaarmerkt

  ISO 9001:2009

Over het bedrijf

Over het bedrijf

Oltex B.V. is in 2017 opgericht met als doel haar belangrijkste competenties Vrachtvervoer, opslag en bijbehorende logistieke service. In de loop der jaren hebben we een goede relatie opgebouwd met veel klanten die hun dagelijkse bezorgactiviteiten aan ons hebben toevertrouwd. Het omvat de verbeteringen voor een vloot van vrachtwagens van wereldklasse en warehousingfaciliteiten voor de hoge verwachtingen en de vraag van onze klanten. Dat verbetert onze groei op de weg en een kans om onze servicemogelijkheden te vergroten.

                

We behandelen ondersteunende services zoals; verzekeringen, douanedocumentatie en inklaring, die deel uitmaken van de internationale scheepvaart. Als partner voor oplossingen biedt Oltex B.V. opslagruimte, risicobeoordeling, methoden voor internationale betaling, beheer en NVOCC-documentatie (Non-Vessel Operating Common Carrier) of vrachtbrieven voor uw logistieke behoeften.


Oltex B.V. verzekert de veiligheid van zijn klanten, werknemers en gemeenschappen. We zijn bekend met de betekenis van voortdurende training en trots op onze ervaren medewerkers, veiligheidskennis en het vermogen om de industrienormen te overtreffen. We hebben continu een uitstekende beoordeling gehandhaafd op de veiligheid van onze opslagdiensten en de lage ongevalsfrequenties. Onze solide geschiedenis van veiligheidsprestaties is een vaststaand feit en we zullen toonaangevend blijven op dit gebied en de naleving ervan, vanwege ons professionele en toegewijde personeel voor opslagonderhoud.